6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Karikatürlü propaganda

Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Başkan Adayı Serdar Aydoğan, karikatürlü propaganda broşürleri hazırlayarak seçimlere hazırlanıyor.

Yaz aylarında nüfusu 15 katına çıkan turistlik tatil beldesi Akçay'ın yönetimine talip olduğunu açıklayan DSP'li Serdar Aydoğan, 'Leman' dergisi karikatüristi Engin Çelik ile çalışma yaptı. Diğer adayların tanıtım broşürlerini kuşe kağıtlara bastırarak büyük masraflar yaptıklarını, kendisinin farklılık peşinde olduğunu belirten Aydoğan, kahvehane ve ev ziyaretlerinde vatandaşlara dağıttıkları karikatürlü propaganda dergilerinin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Serdar Aydoğan, "Güzel bir karikatür dergisi ortaya çıkardık. Bu dergimiz, Akçay'ın kalıplaşmış meselelerini ele alışıyla halkın takdirini topluyor. İlkini çıkardığımız bu dergimiz hemen tükendi. Şu günlerde başka bir dergi çalışmamız olacak. Halkın gerçeklerle yüzleşmesinin ve doğruyu seçmesinin zamanı gelmiştir. Farklı yöntemler kullanarak dikkat çekme biçimi işe yaradı. İnşallah seçimlerden sonra belediyeyi kazanıp Akçay'ın çehresini değiştireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?