3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Karşıyaka taraftarları serbest bırakıldı

Balıkesir'deki benzinlikte yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alındıktan sonra adli makamlara teslim edilen Karşıyaka taraftarı 7 kişinin Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulamalarının ardından bugün öğleden sonra geç saatlerde geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye çıkarılan O.D. (23), Ö.C.Y. (19), U.C. (19), B.H. (18), D.E. (18), N.A. (19) ve R.Y. isimli 7 taraftar soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Taraftarların işlemlerinin ardından güvenlik tedbiri için akşam saatlerinde adliyeye götürülen benzin istasyonundaki E.G. (22), B.G. (26), H.İ.G. (37), H.G. (20) ve
misafirleri olduğu öğrenilen B.B. (21) isimli 5 kişi ise savcılık tarafından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Şahısların sorgulamaları sürüyor.

Serbest bırakılan fanatik taraftarların ise polis nezaretinde Balıkesir Terminali'ne götürülerek burada İzmir Seyahat'a ait bir otobüse bindirilip İzmir'e gönderildikleri öğrenildi

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 19:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?