7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kasap dehşet saçtı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi'nde bir kişi, emlakçı bayanı satırla doğradı. 

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Beyce Emlak'ta meydana geldi. Feride B. (46) isimli bayanın emlak ofisinde, kooperatif hissesi satışı yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada, N.Y. isimli kasap, emlakçıya satırla saldırdı. Neye uğradığını anlayamayan emlakçı, feryat içinde kendini dışarı atmak istedi. Kapıların kapalı olmasından dolayı dışarı çıkmakta zorlanan emlakçı bayan, aldığı satır darbeleriyle ağır yaralandı. Dükkan komşularının çığlıkları üzerine olay polis ve 112'ye bildirildi. Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan emlakçı Feride B, hemen ameliyata alındı.
 
Daha önce kasaplık yapan, şimdi ise marangozluk yaptığı ileri sürülen N.Y. isimli zanlı, olay sonrası polis merkezine giderek teslim oldu. Kafasından ve kollarından aldığı satır darbeleriyle ağır yaralanan emlakçı Feride B, hayati tehlikesi olduğu için İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Feride B.'nin kol bileklerinin kopma durumunda olduğu ve kafasının çok yerinde derin yaralar bulunduğu öğrenildi.
 
Vatandaşlar, "Biz sesleri duyduğumuzda bir kişi içeri girmiş ve emlakçı bayanı elindeki satırla darp etmeye başlamıştı. Ne olduğunu bile anlamadan hemen olayı ekiplere bildirdik. Elinde satırla kadına vuran öfkeli kasap kısa süre sonra olay yerinden uzaklaştı ve 112 ekipleri, kanlar içindeki emlakçıyı hastaneye götürdü" dedi.
 
Banka emeklisi olan ve 3 yıldır emlakçılık yapan Feride B.'nin N.Y.'ye kooperatif hissesi sattığı öğrenildi. N.Y.'nin sorgusu sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 11:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?