7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kavga ettiği oğlunu öldürdü

Balıkesir'de baba-oğul arasında çıkan kavga, cinayetle sonuçlandı. Polis, suç aleti bıçak ile birlikte yakaladığı babayı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Lale Caddesi Yeni Birlik Kent Sitesi E Blok'ta ikamet eden Yücel K. (25) ile babası Üzeyir K. (48) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Bu sırada baba Üzeyir K., kendisine saldıran oğluna mutfakta eline geçirdiği bıçakla karşılık verdi. Üzeyir K., evin içindeki başlayıp arka balkonda sona eren kavgada bıçağı oğlunun göğsüne sapladı. Göğsüne isabet eden toplam 3 bıçak darbesiyle yere yığılan Yücel K. olay yerinde hayatını kaybederken, kavga başladığında evden kaçan anne Atfiye K. ise komşularına sığındı.

İhbarın ardından gittikleri olay yerinde cinayet vakasıyla karşılaşan Asayiş Şube ekipleri, evdeki babayı gözaltına aldı. Suç aleti bıçağa da el konuldu. Yücel K.'nin cesedi ise savcının olay yerindeki incelemesinden sonra otopsi için Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp morguna kaldırıldı.

CİNAYETTEN DRAM ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre Yücel K., askerden geldikten sonra sevdiği kızla evlendi. Babası yurt dışından emekli olan Belçika doğumlu Yücel K.'ye, evlendikten sonra oturdukları ev anne ve babası tarafından düğün hediyesi olarak verildi.

Ancak Yücel K. bir süre sonra boşandı. Eşinden ayrıldıktan sonra rahatsızlanan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen oğulları Yücel K.'yi yalnız bırakmak istemeyen ailesi, kendi evlerinden ayrılıp çocuklarının yanına yerleşti. Ancak girdiği psikolojik bunalımdan kurtulamayan Yücel K., ailesiyle her gün tartışmaya başladı. Her tartışmaya tanık olan komşuları dün akşamki olayı da rutin aile kavgalarından biri olarak değerlendirdi. Ancak annenin komşularına sığındığı olayda kavga büyüyünce olay polise ihbar edildi.

Olayın ardından ifadesinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen ve cinayet konusunda bilgi verilmeyen anne Atfiye K., oğlunun kendisine dayak atmasından korktuğu için eve gitmek istemediğini söyledi. Gece geç saatlerde gerçeği öğrenen iki çocuk annesi Atfiye K. büyük üzüntü yaşadı.

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan baba Üzeyir K.'nin emniyetteki sorgulamasının ardından adli makamlara teslim edileceği, savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 13:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?