6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kavgada bıçaklar konuştu

Balıkesir'de meydana gelen 3 ayrı bıçaklı kavgada toplam 4 kişi yaralandı. Polisin anında müdahale ettiği olaylarda yakalanan 1'i 18 yaşından küçük toplam 5 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ege Mahallesi'nde meydana gelen olayda ailelerinin arasında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen G.Ö. (19) ve O.D. (17) isimli gençler sokakta karşılaşınca kavgaya tutuştular. Şahıslardan O.D. yanında taşıdığı bıçakla saldırdığı G.Ö.'yü 4 yerinden bıçakladı. Olay yerinden kaçan 17 yaşındaki şüpheli polis tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Hastaneye kaldırılan G.Ö.'nün sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen bir başka olayda ise daha önce aralarında kavga eden şahıslar çarşı merkezinde karşılaşınca karşılıklı tartışıp kavga etti. Y.A. (27) ve A.Ö. (20) isimli şahıslar ile Recep Memiş (24) arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Y.A.'nın yanında taşıdığı bıçakla saldırdığı Recep sağ baldırından 6, sol baldırından 2 olmak üzere 8 yerinden bıçaklandı. Yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılırken olay yerinden kaçan 2 şüpheli ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Suç aleti bıçakla birlikte yakalanıp gözaltına alınan şahısların sorgusu sürüyor.

Öte yandan, bu olaydan kısa bir süre sonra Gazi Bulvarı'ndaki 4AS Market önünde meydana gelen bir başka kavga olayında da biri bıçakla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Soğuk Hava Deposunda çalışan R.K. (32) ve M.B. (60) arasında iş yüzünden tartışma çıktı. Aynı yerde çalışan şahısların tartışması karşılıklı darp şeklinde kavgaya dönüştü. Kav sırasında şahıslardan M.B., R.K.'yi bıçakla yaraladı. Her ikisi de ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iye olduğu öğrenilirken, her üç olayla ilgili başlatılan soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 23:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?