7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kayahan sevilen şarkılarını söyledi

Edremit Belediyesi'nin düzenlediği 31. Zeytin Festivali’nde usta sanatçı Kayahan, hayranları ile buluştu.

Protokol üyelerinin mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan festival alanına kadar kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlilerde ilk olarak Sebahattin Hafızoğlu sahne aldı.
Konsere MHP Aksaray milletvekili Osman Ertuğrul,Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit, daire amir ve müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Sunuculuğunu Elif Güvendik’in yaptığı festivalin açılış konuşmasında Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, daha önce olduğu gibi tanıtıma büyük önem verdiklerini vermeye de devam edeceklerini bildirerek Edremit’in çok ileri gidebilmesi için yoğun bir çalışma hamlesi içinde olduklarını belirtti.

Kılıç, “Edremitlilere şeref sözü verdik. Bütün zorlukları aşmakta kararlıyız. Halkımız bundan sonrada her yıl ünlü sanatçılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ardından Burhaniye ve Bergama Halk Oyunları ekipleri ise yöresel oyunları büyük alkış alırken, nefes kesen havi fişek gösterisinden sonra Serdar Topuz ve orkestrası pop müziğinden eserleri büyük bir başarı ile seslendirdi.

Ardından sahne alan ünlü sanatçı Kayahan ve eşi İpek Acar’ın 1,5 saat süren düeti Edremitlileri coşturdu. Yeni çıkacak olan albümüm ilk parçasını söylemeden basın mensuplarından kameralarını kapatılmasını isteyen usta sanatçı şarkının büyük alkış alması üzerine “Bu şarkı burada doğdu. Edremitlilerin olacak “dedi.
Katılanlara unutulmayacak bir gece yaşatan Kayahan’a konser sonunda Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, “Altın Zeytin’ plaketi sundu.

Konser sırasında bir kişi is baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılırken Kayahan, konser öncesi “Ben Tuncay Kılıç’ı yıllar öncesinden tanıdım. Nasıl çalışkan, başarılı ve Edremit’i ne kadar çok sevdiğini çok iyi biliyorum. Sizlerden sadece bir yıl beklemenizi rica ediyorum. Sabırlı olun ve 1 yıl bekleyin Edremit’in nasıl değiştiğini nasıl mesafe aldığını, farklılık yarattığını göreceksiniz” diye konuştu. Festival etkinlikleri bu akşam, İlhan Altın, Pop Star Çimen, Ahmet Şafak konseri ile sona erecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 16:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?