5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Kayıp 3 gencin cesedi bulundu

(ÖZEL) BALIKESİR'DE 25 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 GENCİN CESEDİ BULUNDU

Balıkesir'de kendilerinden 25 gündür haber alınamayan biri 17 yaşında 3 genç öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 9 Ocak tarihinde evlerinden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan Samet Erkutoğlu (17), Ercan Altuntaş ve Serkan Özmen isimli 3 gencin cesetleri bulundu. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin 20 gündür süren titiz çalışmaları sonucunda kayıp gençlerin cinayet kurbanı oldukları ortaya çıkarıldı. Olayla ilgili çok sayıda şüpheli şahsı gözaltına alan polis ekipleri bu şahısların ifadelerinden yola çıkarak olayı aydınlattı. Kayıp gençlerin cesetleri

Ortamandıra ve Ertuğrul köylerinin dağlık kesiminde öldürüldükten sonra çukurlara gömülmüş halde bulundu. Üzerleri kaya parçası ve çalılarla örtüldükten sonra gömülen cesetler Cumhuriyet Savcısı'nın nezaretinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve sivil polisler tarafından güçlükle çıkarıldı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada polisin 7 şüpheliyi gözaltına aldığı, bu şahıslarla birlikte 1 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildiği, soruşturmanın genişletilerek devam ettiği bildirildi.

Samet Erkutoğlu, Ercan Altun ve Serkan Özmen'in aileleri, çocuklarının kaybolmasıyla ilgili olarak özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olmuş ve mağduriyetlerini dile getirmişlerdi. Ülke gündeminde tartışılan kayıp gençlerin öldürülüp dağda gömülmüş olarak bulunması infiale yol açtı.

(ÖZEL) BALIKESİR'DE 25 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 GENCİN CESEDİ BULUNDU
 
 
(ÖZEL) BALIKESİR'DE 25 GÜNDÜR KAYIP OLAN 3 GENCİN CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 00:28:02
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 14:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?