6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kayıp polisin cesedi bulundu

Balıkesir'de, kendisinden 3 gündür haber alınamayan polis memurunun cesedi bulundu. Polisin vücudunda 2'si başında olmak üzere toplam 5 kurşun deliği tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube'de görev yapan İbrahim Üstünel (44) isimli polis memuru, bu hafta senelik izne ayrıldı. Çarşamba akşamı evinden ayrılan Üstünel'den bir daha haber alınamadı. Daha önce Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet bürosunda görev yapan polis memurunun hayatından endişe eden eşi, bu sabah emniyet müdürlüğüne giderek eşiyle ilgili kayıp müracaatında bulundu.

Arama çalışmaları sürerken, jandarmaya yapılan bir ihbar üzerine kayıp İbrahim Üstünel'in cesedi bulundu. Merkeze bağlı Kabakdere köyü ile Beyköy arasında kalan bir taş ocağının yakınlarındaki boş araziye atılmış halde bulunan polis memuru İbrahim Üstünel'in cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Silahı ve cüzdanı olay yerinde bulunan polisin anne ve babasının Mersin'in Silifke ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi. Haber üzerine Balıkesir Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Demirkıran, Asayiş Şube Müdürü Levent Olgaç ve Koruma Şube Müdürü Hayrani Demirci de olay yerine giderek çalışmaları izledi.

Yapılan araştırmalarda öldürülen polis memurunun kendisine ait olan Mercedes marka otomobilinin de kayıp olduğu belirtildi. Kafasında 2, göğsünde 3 kurşun deliği bulunan polis memurunun eski özel harekatçı olduğu, kısa bir süre sonra da emekliye ayrılacağı kaydedildi. İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 10:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?