3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kayıp şahıs sağ olarak bulundu

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 5 gündür kayıp olan sara hastası yaşlı adam, arama kurtarma ekiplerince arazide sağ olarak bulundu. 

Evli ve 3 çocuk babası 64 yaşındaki Abdullah Çetinkaya, 26 Nisan Cumartesi günü gezmeye diye çıktığı evine bir daha dönmedi. Akşam ailesinin endişelenip polis ve jandarmaya haber verdiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sara hastası olduğu bildirilen Abdullah Çetinkaya'nın, 6 ay önce beyin kanaması geçirdiği ve sol tarafının felçli olduğu, bir ayağının da aksadığı öğrenildi. Çetinkaya'yı bulmak için jandarma ve polis ekipleri seferber olurken, Balıkesir Valiliği'nden de yardım istendi. Susurluk Kaymakamlığı'nın talebi üzerine Balıkesir İl Sivil Savunma Müdürlüğü ekibi ilçeye giderek, arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı. Bu arada, Bursa Valiliği Sivil Savunma Müdürlüğü'nden de köpekli arama timi Susurluk'a gönderildi. Daha önce, AKUT ekibinin de ilçeye gelerek arama yaptığı, ancak sonuç alamayınca ilçeden ayrıldığı bildirildi. 

Susurluk ilçe merkezindeki Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden Abdullah Çetinkaya'nın köyleri olan Kayıkçı'da olabileceğini değerlendiren ekipler, bu civarda geniş çaplı arama yaptı. Bu sabah saat 10.00 sıralarında ekipler, müjdeli haberi aileye ulaştırdı. Köy yakınlarındaki bir arazide bulunan Abdullah Çetinkaya, evine götürüldü. Kayıkçı köyündeki evde 112 ekiplerinin sağlık muayenesinden geçirdiği şahıs, Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük sevinç yaşayan Çetinkaya ailesi, Balıkesir ve Bursa'dan gelen Sivil Savunma ekiplerine teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 15:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?