3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kayıp şahısın cesedi bulundu

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde, kendisinden 5 gündür haber alınamayan şahıs, aracında yakılmış halde bulundu.


Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde eski Altınoluk köyü yolunda yanmış bir aracın içinde ceset bulunduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerinde içinde ceset olan yanmış bir otomobil buldu. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan geniş çaplı araştırma sonucunda cesedin, kendisinden 5 gündür haber alınamayan Tevfik Nur Atakan'a ait olduğu belirlendi. Haberi alan Tevfik Nur Atakan'ın yakınları şoka girerken, şahsın cesedi otopsi için
Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Öldürüldükten sonra yakıldığı tahmin edilen şahsın mafya hesaplaşması sonucu öldürülmüş olabileceğini değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
Altınoluk beldesinde çay bahçesi işlettiği öğrenilen Tevfik Nur Atakan'dan geçen hafta başından beri haber alamayan ailesinin müracaatı üzerine jandarma kayıp soruşturması başlatmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 03:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emin d. IP: 88.236.158.xxx Tarih : 9.05.2008 03:07:28

kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz.heleki bu kişi tevfik nur atakan gibi değerli onurlu ve kendini insanlara yardıma adamış biriyse...malesef kötüler bu gibi insanların yaşamasına izin vermiyor.ama eminim ki bu hayatta hakettikleri belayı bulacaklardır.böylelerine bu tarz insanları öldürmenin ne gibi bir hata olduğunu yaşatacaksın ki yaşam kötülerin değil iyilerin olsun.kanı yerde kalmayacaktır...