7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kaymakam'a duygusal karşılama

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde köy ziyaretine giden kaymakam beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Köy girişindeki karşılamada çocukların yola çamurdan hazırladığı, "Hoş Geldin Kaymakam Bey" yazısı Kaymakam Süleyman Yıldırım'ı duygulandırdı.

Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım Doğançam köyünü ziyaret etti. Kaymakam Yıldırım, sıkça yaptığı köy ziyaretlerine Doğançam köyü ile devam etti.

Köylerde yaşayan vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyip dinleyen Kaymakam Süleyman Yıldırım'a Doğançam köyü ziyaretinde, çocuklar ilginç bir sürpriz yaptı.

Doğançam köyündeki çalışmaları incelemek üzere köye giden Kaymakam Süleyman Yıldırım ve beraberindeki heyetin araçları köy girişinde çocuklar tarafından durduruldu. Yola çamurdan yazdıkları, "Hoş Geldin Kaymakam Bey" yazısı ile kalp içinde K harfini gösteren çocuklar Kaymakam Süleyman Yıldırım'ı duygulandırdı. Gözleri yaşaran Kaymakam Yıldırım bunun hiç beklemediği bir davranış olduğunu ve çocukların bu jestinden çok memnun kaldığını söyledi. Gören herkesin duygulandığı tablo köydeki çocukların devlete olan sevgi ve saygısının bir ifadesi olarak değerlendirilirken Kaymakam Süleyman Yıldırım, sevgilerini çamurlu yazıyla yola nakşeden çocuklarla yoldaki yazının önünde hatıra fotoğrafı çekilerek bu anı ölümsüzleştirdi. Doğançam köyünde özelikle çocuklarla yakından ilgilenen onlarla tek tek sohbet eden Kaymakam Yıldırım, çocuklar için köye bir oyun parkı yaptırma sözü verdi.

Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Doğançam köyünde narların sulanabilmesi için yapılan kanalları inceledi, kanalların kullanılışı hakkında köylülerden bilgi aldı. Kanalların su kaybını ciddi şekilde önlediğini söyleyen köylüler, Kaymakam Yıldırım'a teşekkür ettiler. Doğançam köyündeki programın ardından köyden ayrılan Kaymakam Süleyman Yıldırım, köye çocuklar için oyun parkı yapılması için talimat verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 19:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?