3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kaymakam'dan Demirhan'a ziyaret

Bandırma Kaymakamı Salih Keser, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ı ziyaret edip Liseler Vadisi Projesi hakkında bilgi aldı. 

Kaymakam Salih Keser, Merinos Çiftliği yanında Liseler Vadisi Projesi 167 dönüm yer ayrıldığını ve projenin onaylanmasıyla burada inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi. 

Proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ise, toplam değeri 1 milyon doları bulan projeyi onay almak için bakanlığa sunduklarını belirterek, projeye AB fonlarından, hayırsever vatandaş ve kurumlardan destek geleceğini söyledi. Enerji SA şirketinin proje dahilinde bir fen lisesi yapacağını kaydeden Demirhan, "Liselerin tamamı bu merkeze toplanacak. Merkezdeki okullar ise satılmayacak, ilköğretim okullarına dönüştürülecek. Bandırma'da 25 bin öğrenci ve 62 okul bulunuyor ve halen 41 okula ihtiyacımız var. 10 okulumuzda ise çiftli öğretim yapılıyor" dedi. 

Kaymakam Salih Keser, toplantıya katılan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kocabıyık'tanda köy okulları ve mahallelerdeki muhtarların sorunları hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan Kızılay Kurumlar Müdürü Ekrem Eren'de Kızılay Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu hakkında bilgi verip Kızılay'ın çalışmalaını anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?