3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kaymakam'dan fotoğraf sergisi

Fotoğrafçılık merakı ile tanınan Balıkesir'in Havran Kaymakamı Fatih Genel, yaklaşık 2 yıldır Havran'da çektiği 12 bin fotoğraf arasından seçtiklerini sergiledi. 

Renkli kişiliği ile Havran halkının sevisini kazanan Kaymakam Fatih Genel, kendi objektifi ile çektiği 12 bin fotoğraftan 20 tanesini sergi açarak teşhir etti. Edremit A. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nin birinci katındaki serginin açılışına Edremit Körfezi'ndeki protokol mensupları akın etti. Folklor gösterilerinin ardından konuşan Kaymakam Fatih Genel, serginin açılışında emeği geçen kurum ve kuruluşlar ile fotoğraf çekiminde kendisine destek olanlara teşekkür etti. 

12 bin fotoğraf çektiğini söyleyen Kaymakam Genel, sergiye sığmayacağı için en beğendiği 20 fotoğrafı teşhir ettiğini söyledi. Bölgedeki diğer fotoğrafçıların da eserlerinin yer aldığı serginin kurdelesini Kaymakam Fatih Genel ile birlikte diğer kaymakam ve belediye başkanları kesti. Sergi salonunda izdiham yaşandı. 

Davetlilere, sergilenen fotoğrafları hakkında bilgiler veren Kaymakam Genel, fotoğrafçılığın bir sanat olduğunu ve kendisinin de amatör bir fotoğrafçıdan öte olmadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 21:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?