5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Kaza kurbanları için lokma hayrı

KAZA KURBANI ÖĞRENCİLER İÇİN LOKMA HAYRI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2 ay önce anneleri Saliha ve küçük kardeşleri Alperen ile birlikte karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden Mehmet Özçelik (9) ile kardeşi Hatice Özçelik için okullarında lokma hayrı yapıldı.

Hürriyet İlköğretim Okulu'nda okul aile birliği tarafından düzenlenen lokma hayrına Kaymakam Ali Uslanmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban ile Müftü Ali Efe de katılırken, kaza kurbanı çocukların sınıf arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

Hürriyet İlköğretim Okulu'nda geçtiğimiz 30 Temmuz'da hayatlarını kaybeden 4. sınıf öğrencisi Mehmet Özçelik ile 2. sınıf öğrencisi Hatice Özçelik için düzenlenen lokma hayrında duygusal anlar yaşandı. Öğrenciler, okul bahçesinde hazırlanan lokmadan alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken, Mehmet ve Hatice’nin sınıf arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Mehmet’in sınıf arkadaşı olduğunu belirten 4/B sınıfı öğrencisi Melih Ay, "Onu çok seviyorduk. Herkesin sevdiği bir arkadaşımızdı. Kendisini özlüyoruz” dedi.

Lokma hayrının okul aile birliğince düzenlendiğini belirten okul müdürü Ali Bayraktar da, Mehmet ve Hatice Özçelik kardeşlerin kaybına çok üzüldüklerini belirterek, okulda herkesin onlar için dua ettiklerini söyledi.

KAZA KURBANI ÖĞRENCİLER İÇİN LOKMA HAYRI
KAZA KURBANI ÖĞRENCİLER İÇİN LOKMA HAYRI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 15:40:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 16:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?