7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kazdağları'nda kılavuzlara eğitim

Balıkesir’in Edremit ilçesinde ulusal ve uluslararası öneme sahip ‘Kazdağı Milli Parkı’na gezip görmeye gelenlere daha iyi hizmet verebilmek için ilçede bir yıla yakın bir zamandır faaliyet gösteren Kazdağı Milli Parkı Alan Kılavuzları Derneği yönetiminin aldıkları karar doğrultusunda üyelerine Kazdağları’nda hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Dernek Başkanı Coşkun Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, “Derneğimiz Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisinde faaliyet göstermekte olup, dışarıdan gelen yerli ve yabancı ziyaretçileri Kazdağı Milli Parkında belirlenen güzergâhlar içersinde bölgenin flora, fauna, mitolojisi ve yöre hakkında bilgilendirmek amaçlı olup, bölgemizin ve yöremizin tanıtımı için önemli bir görev üstlenmiş bulunmaktayız” dedi
Seminer, Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyelerinden Doç.Dr. Abdullah Soykan, Doç. Dr. Fatih Satıl, ve Doç.Dr.Yılmaz Arı ve Edremit Milli Parklar Mühendisi H.Basri Avcı tarafından verildi.
Eğitimin çok yararlı olduğunu belirten dernek üyesi kılavuzlar, bu tür seminerlerin belirli zamanlarda yapılmasının her an değişim gösteren bilgi çağına ayak uydurmak için kaçınılmaz bir fırsat olduğunu belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 15:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?