7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kepsut Belediyesi'nde devir teslim

Balıkesir'in Kepsut Belediyesi'nde yeni başkan İsmail Cankul, görevi eski başkandan devraldı. AK Parti'den aday alan İsmail Cankul, yine AK Partili başkan Kemal Barak'tan devraldığı belediyede en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

Kepsut'ta 5 yıldır belediye başkanı olarak görev yapan Kemal Barak, devir teslim ve veda töreninde personeli tarafından göz yaşları arasında uğurlandı. Görevini, AK Parti'den seçilen yeni başkan İsmail Cankul'a devreden Kemal Barak, başarı dilerken, çalışmalarda destek vermeye her zaman hazır olduğunu söyledi. Eski başkan Barak 5 yıl birlikte çalıştığı personel ile belediye önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Herkesle tek tek tokalaşıp vedalaşan Kemal Barak'ı Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, aracına kadar uğurladı. Belediyedeki devir töreninde kısa bir konuşma yapan Kemal Barak, bütün personelden haklarını helal etmelerini istedi. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Sayın başkanımız Kemal Barak'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Onun her zaman yanımızda olmasını bekliyoruz, tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Kepsut'u hak ettiği yere kısa bir sürede getirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?