3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kepsut'ta mıcır kazası: 2 ölü

BALIKESİR'DE MICIR KAZASI: 2 ÖLÜ

Balıkesir'de köylerden süt toplayan kamyon dönüş yolunda mıcıra kapılınca şarampole devrildi. Kazada tankerin altında kalan sürücü ve yanındaki işçi hayatlarını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kepsut'un Mahmudiye köyündeki kazada, Yüksel Polat'ın (32) kullandığı 10 ED 775 plakalı Kaysüt'e ait süt tankeri dönüş yolunda şarampole devrildi. İddiaya göre, Mahmudiye köyünde kullanışlı olmayan eski köprünün kapalı olması sebebiyle geçişler için açılan bir buçuk kilometre uzaklıktaki yeni köprüye giden tanker, tek yönlü ve dar olan yolda serili mıcırlarda ilerlerken kayarak şarampole devrildi. Görgü tanıklarının iddiasına göre tankerin devrilmesi esnasında içinden atlayan sürücü ve yanındaki işçinin yere düştüklerinde devrilen tankerin altında kaldıkları ve hayatlarını kaybettikleri bildirildi. Bu arada, Mahmudiye köyünden Balıkesir'e gitmek isteyen Murat İlkdoğmuş ve Ramazan Kaya isimli iki öğrencinin yolda otostop yaparken bu süt tankerine bindikleri, ancak tanker mıcırlı yolda kaymaya başladığında korkup kendilerini dışarıya attıkları, ardından da tankerin devrildiği, iki gencin kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Kazanın ardından bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada olay yerinde ölen şoför Yüksel Polat ve yanındaki Selman Uygun (31) isimli işçinin cenazeleri savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, kazayla alakalı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BALIKESİR'DE MICIR KAZASI: 2 ÖLÜ
BALIKESİR'DE MICIR KAZASI: 2 ÖLÜ
BALIKESİR'DE MICIR KAZASI: 2 ÖLÜ
BALIKESİR'DE MICIR KAZASI: 2 ÖLÜ
 
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2011 Pazar 19:13:00
Güncelleme :10 Nisan 2011 Pazar 23:52:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?