6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kepsut'ta Yörük rüzgarı

Daha önce KENTHABER”e açıklamalarda bulanan ve bu açıklamaları seçimde kullandığı bildiride de kullanan CHP Kepsut Belediye Başkan Adayı Şakir Yörük ve Belediye Meclisi Adayları, hazırladıkları kampanyadaki iddialı çıkışları ve söylemleriyle olduğu kadar şaşırtıcı afişleri ile de ilgi topladı.

Bir kısım afişlerin dağıtıldığını ancak ilk olarak KENTHABER'de yayınlanan bildirinin henüz Kepsutlulara iletilmediğini söyleyen Yörük, Kenthaber'de kendisi ile ilgili çıkan haberden sonra çok telefon aldığını ve dile getirdiği projelerin rağbet gördüğünü kaydetti.

Yörük, bu afişin arkasına da sitemizde yayımlanan haberdeki projeleri aynen geçirdiği belirtti.

Öte yandan bu projelerine yenilerini de ekleyeceğini belirten Yörük, belediye meclisinde kendisi ile birlikte yola çıkan arkadaşlarının da donanımlı ve bu işi kotaracak yapıda insanlar olduğunu söyledi. Yörük, "Kepsut'ta proje tanıtım toplantılarının yapıldığı yemekli tanıtım toplantılarımız tamamlandı. Bugüne kadar yapılan toplantılara 2 bine yakın kişi katıldı. Böylece Kepsut'taki tüm ailelere ulaşarak hedeflerimizi anlatma fırsatı bulduk. Ayrıca yemeklere katılamayacak durumda olan yaşlı ve hasta Kepsutlu hemşehrilerimize de evlerinde ulaştık" şeklinde konuştu.

Yörük, yaptırdığı ankette birinci sırada olduğunu, kendisi ve kendisi ile birlikte yola çıkan belediye meclisi adaylarının, yarından itibaren dağıtılacak el ilanlarında da ifade edildiği gibi "Kepsut'un talihini ve geleceğini değiştirecek kalkınmasını, huzurunu ve mutluluğunu sağlacak değişimi sağlayacak" yegane ekip olduğunu vurguladı.
 

Çağlar KARAMAN/ Kepsut KENTHABER
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 22:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?