3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kick Bokscular destek bekliyor

İran'da düzenlenecek olan Kıtalararası Dünya Karate Şampiyonası'na hazırlanan Edremit Kick Boks Kulübü, devletten destek bekliyor. 

Balıkesir'in Kick Boks'taki iki takımından biri olan dünya şampiyonluğu bulunan Gürcan Demirsıkan'ın yönetimindeki Edremit kick Boks Kulübü, maddi imkansızlar içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, yardım bekliyor.
 
20 sporcuyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Demirsıkan, bir çok spor dalı gibi dövüş sporlarına da devlet desteğinin sağlanması gerektiğini ifade etti. Demirsıkan, "İmkansızlıklar içinde bir şeyler yapmaya, ülkemize başarılar getirmeye çalışıyoruz. Kick boks ve karate sporlarına bölgemizdeki gençlerden yoğun ilgi var. Fakat imkan yetersizliğinden dolayı kulübümüze fazla kişi alamıyoruz. Böyle giderse kulübümüz kapanabilir. Öncelikle devlet desteği bekliyoruz. Sponsorlara da kapımız açık. Şu anda takımımızı İran'da gerçekleşecek olan Kıtalararası Dünya Karate Kupası'na hazırlıyoruz. Takımımız başarılarla ülkemizin adını duyuracaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 19:17:19
Güncelleme :23 Ekim 2008 Perşembe 19:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?