2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Kılıçdaroğlu havuzlu villasını unuttu

KILIÇDAROĞLU HAVUZLU VİLLASINI UNUTTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli’deki mitingin ardından uçakla Balıkesir’in Edremit Körfezi’ne geldi ve geceyi Burhaniye’deki ‘Havuzlu Villa’ olarak gündeme getirilen yazlık dairesi yerine, Güre beldesindeki belediyeye ait otelde geçiriyor.

Tunceli’deki mitingin ardından hava yoluyla Ankara’ya giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 22.30’da özel uçakla Balıkesir Körfez Havaalanı’na geldi. Kılıçdaroğlu’nun saat 19.30’da Edremit’te olacağını duyan yüzlerce partili havaalanında saatlerce bekledi. Hava muhalefeti nedeniyle geç geldiği söylenen uçağı yaklaşık 100 partili karşıladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, havaalanının gelen yolcu kapısından çıkar çıkmaz CHP’lilerin izdihamı ile karşılaştı. Partililerin arasında sıkışan CHP Lideri güçlükle otobüsüne binebildi. ‘Havuzlu Villa’ tartışmalarına neden olan Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz aylarda aldığı yazlık dairenin Balıkesir Körfez Havaalanı’na çok yakın mesafede olmasına rağmen, geceyi Güre’deki belediyeye ait otelde geçirmesi dikkat çekti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Güre Afrodit Termal Tesisleri’ne gelir gelmez partililerle birlikte yemek yedikten sonra istirahata çekildi. Yemek esnasında meydana gelen depremi Kılıçdaroğlu ve partililer hissetmedi ve yemeklerine devam etti. Yemek salonunun arka tarafında bulunan diğer partililer ve basın mensupları deprem esnasında kısa süreli bir panik yaşadı. Kılıçdaroğlu, saat 11.00’da Edremit’te halka hitap ettikten sonra Çanakkale mitingini gerçekleştirmek için Balıkesir Körfez Havaalanı’ndan hareket edecek.

KILIÇDAROĞLU HAVUZLU VİLLASINI UNUTTU
KILIÇDAROĞLU HAVUZLU VİLLASINI UNUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 01:32:00
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 23:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?