6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kiralık belediye sarayını ilk kez gezdi

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde yapılan Belediye Sarayı'nı kiraya vereceğini açıklayan Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, inşaatı ilk kez inceledi.
Beraberinde daire müdürleri olduğu halde, İller Bankası Bölge Müdürü Yakup Koç ile birlikte, Belediye Sarayı inşaatının geçici kabulü için binada incelemelerde bulunan Kılıç, “Allah bize ödeme gücü nasip etsin” dedi.
Yapımına 2007 yılında başlanan ve ikisi bodrum olmak üzere toplam 7 kat olarak inşa edilen yeni Edremit Belediye Sarayı’nı yapımcı firmanın temsilcilerinin de arasında bulunduğu teknik ekiple dolaşarak incelemelerde bulunan Başkan Av.Tuncay Kılıç, Belediye Sarayı'nın tüm katlarını dolaşırken ayrıntılı bilgilerde aldı.
Olumlu ve olumsuz gördüğü yerlerle ilgili notlar aldıran başkan Tuncay Kılıç, zaman zaman yapımcı firmanın temsilcileriyle de fikir alış verişinde bulunarak eksikliklerin en kısa sürede giderilmesini istedi.
7.5 milyon liraya mal olan ve İller Bankası’na ödenecek faizlerle birlikte 11-12 milyon liraya mal olacak yeni Belediye Sarayı’nda, ana trafoya da elektrik bağlandı. Çeşitli testleri de bitirilen inşaatın geçici kabulüyle ilgili alt çalışmalarda başlatıldı

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 17:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?