6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kız meselesi kanlı bitti

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Beyoba Köyü’nde alkol alan 6 arkadaştan ikisi kız meselesi yükünden tartışınca, arkadaşı Taner Çoban (22) tarafından sırtından bıçaklanan M.P.(19), Çolban’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz gün Beyoba Köyünde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Şüpheli ve mağdur M.P. ile şüpheli mağdur Taner Çolban arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Çolban, yanında bulundurduğu bıçak ile arkadaşı M.P.’yi sırtından hafif şekilde yaraladı.

M.P., kavga esnasında Taner Çolban’ın elinden kaptığı bıçağı Çolban’ın sol göğsüne sapladı. Yaralı olarak Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edilen şüpheli mağdur Taner Çolban’ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verilerek tahkikat başlattı ve şüpheli mağdur M.P. ile birlikte olay yerinde bulunan S.C., İ.D., Ö.D., ve A.S. isimli şahıslar göz altına alındı. Şüpheliler bugün Edremit Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 16:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?