19
Nisan
2024
Cuma
BALIKESİR

Kızının sevgilisini öldürdü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir polis memuru kızının erkek arkadaşı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki genci beylik tabancası vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye polis memuru Hüseyin Akdağ (45), aynı apartmanda komşu oldukları öğrenilen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Cimli'nin 17 yaşındaki oğlu Tuğrul Cimli'yi konuşmak için 22. 30 sıralarında özel arabasına bindirerek Ayvalık'ın Cennet Tepesi yakınlarında bulunan baz istasyonlarının olduğu ve ilçe halkının Telemenler mevkii olarak nitelendirdiği ormanlık ıssız tepeye götürdü.
İddiaya göre bir süre 17 yaşındaki genç ile 15 yaşındaki kızı G'den ayrılması için konuşan Hüseyin A.(45) daha sonra öfkesine hakim olamayarak beylik tabancası ile Tuğrul Cimli'ye tek el ateş etti.
Başına isabet eden kurşunla olduğu yere yığılan Cimli olay yerinde hayatını kaybetti. İşlediği cinayetin ardından polis memuru Hüseyin Akdağ, cinayeti işlediği beylik tabancasıyla polis merkezine giderek teslim oldu.
Polis memurunun silahından çıkan tek kurşun ile yaşamını yitiren gencin cansız bedeni olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından önce Ayvalık Devlet Hastanesi morguna daha sonrada otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Oğlunun ölüm haberini alan ve Ayvalık Devlet Hastanesine gelen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Cimli'nin bitkin ve perişan hali dikkatlerden kaçmazken, ilçede sakin ve beyefendi kişiliği ile gönüllerde taht kuran Müdür Cimli'nin acısını olayı duyup hastaneye koşan dostları paylaşmaya çalıştı.
Cinayeti işlediği ileri sürülen polis memuru Hüseyin Akdağ'ın evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2013 Salı 10:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?