7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Koçyiğit muhtarları ziyaret ediyor

CHP Balıkesir İl Genel Meclis adayları Bandırma'da mahalle muhtarlarını ziyaret ediyorlar.


CHP Balıkesir İl Genel Meclis adayları Namık Havutça ve İsmet Koçyiğit, mahalle muhtarları gezileri kapsamında Paşakent Mahallesi Muhtarı Oya Yücel'i ziyaret etti.

Bayanların siyasette yer almalarından mutluluk duyduklarını ifade eden Havutça, "Sizin başarılı çalışmalarınızı izliyoruz. Bayanların aktif siyasette daha fazla yer almalarını istiyoruz" dedi. İsmet Koçyiğit ise, belediye seçimlerinin ardından Bandırma'daki tüm mahallelere ıhlamur fidanları dağıtacaklarını ve heryerin ıhlamur kokmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Mahallelerindeki yeşil alan sıkıntısı ve inşaatı yarım kalan kültür merkezinin oluşturduğu kirlilikten yakınan Muhtar Yücel ise, "Biz belediyeden mahallemiz için yeşil alan yapılacak yer istedik. 4 yer vardı ancak hiçbirini kabul etmediler. Biz mahalle halkıyla biraraya gelerek bize gösterilen yere fidan dikme etkinliği yapmak ve burasını yeşil alan haline getirmek istiyorduk ancak belediye buna izin vermedi. Mahallemizdeki en büyük sıkıntılar kültür merkezi inşaatının oluşturduğu kirlilik ve yeşil alan bulunmamasıdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdogan sezen IP: 83.134.79.xxx Tarih : 5.03.2009 23:35:25

arkadaslar secim calismalariniz,da kolay gelsin diyorum Belcika,dan sezen ailesi