6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Komutandan duygusal veda

Emeklilik dolayısıyla 15 Ağustos günü görevinden ayrılacağı öğrenilen Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Saffet Kaya, ilk veda ziyaretini Vali Selahattin Hatipoğlu'nu ziyaret ederek gerçekleştirdi.
 
15 Ağustos günü yapılacak devir-teslim töreni ile görevini Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'ndan atanan Tümgeneral Adem Huluti'ye devredecek olan Garnizon Komutanı Tümgeneral Saffet Kaya, ziyaretinde Balıkesir halkının asker dostu olduğunu vurguladı. Veda ziyaretlerinin devam edeceği öğrenilen Tümgeneral Kaya, "Balıkesir'deki görev sürem içinde kendi garnizonum ile ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşları ile sıcak diyaloglar kurdum. Bir çok faaliyette bulunarak, kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı olduk. Ve hedeflerime ulaşmanın sevincini taşıyorum. Askerlik hayatımdaki en son nokta Balıkesir oldu. Balıkesir halkı, askere sevgi ile yaklaşan, kadirşinas insanlardan oluşmaktadır. Başta tüm Balıkesir halkı olmak üzere, herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. 

Duygusal anların yaşandığı ziyaretin sonunda Vali Selahattin Hatipoğlu, Balıkesir hatırası olarak Tümgeneral Kaya'ya Yağcıbedir halısı, kolonya ve teşekkür plaketi takdim etti.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 13:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?