3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Komutanlardan valiye nezaket ziyareti

Balıkesir'e yeni atanan Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, beraberinde iki Tuğgeneral ile Vali Selahattin Hatipoğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

Valilikten yapılan açıklamada, Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, yine yeni atanan Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Tuğgeneral Osman Aydoğan ile Bakım Okulu ve Eğitim Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren ile birlikte Vali Selahattin Hatipoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. 

Komutanların basına kapalı olan ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyaretin fotoğrafı Valilik basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından servis edilirken, toplantının içeriği hakkında bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, Balıkesir'de Garnizon Komutanlığı'ndan sonra Tuğgeneral olarak Hava Üssü Komutanı gelirken, bu dönem ilk defa adı geçen Astsubay MYO ve Bakım Okulu ve Eğitim Komutanlığına da Tuğgnerallerin atanması dikkat çekti. Balıkesir'de görev yapan general sayısı bu dönemden itibaren il merkezi (4) Bandırma (1) ve Edremit (1) ilçeleriyle birlikte 6'ya çıkmış oldu. Vali Selahattin Hatipoğlu, yeni komutanlara görevlerinin hayırlı olması temmenisinde bulunup başarı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 10:24:46
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 10:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?