3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kontrolsüz kavşak can aldı

KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN ALDI

Balıkesir’i Çanakkale’ye bağlayan E-87 Karayolu’ndaki kontrolsüz bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında 45 yaşındaki araç sürücüsü Bülent Tokay hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesi Bahçelievler Mahallesi sınırlarındaki E-87 Karayolu’nda bulunan kontrolsüz kavşakta gece saatlerinde 2 otomobil çarpıştı. Edremit istikametinden Çanakkale istikametine seyreden A.K. (17) idaresindeki 10 N 3646 plakalı lüks otomobil, Akçay beldesinden çıkarak kontrolsüz kavşağı kullanıp karşı taraftaki Bahçelievler Mahallesi’ne 77 DD 206 plakalı otomobili ile dönmek isteyen Bülent Tokay (45) ile çarpıştı.

Aşırı sürat ve kontrolsüz kavşak nedeniyle meydana geldiği öne sürülen kazada, çarpışmanın etkisiyle otomobiller yaklaşık 100 metre sürüklendi ve yol kenarındaki Bahçelievler Mahallesi’nin şarampolüne yuvarlandı. Adeta can pazarı kurulan olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilinde sıkışan ağır yaralı Bülent Tokay’ı çıkartamadı ve Edremit Belediyesi İtfaiye Kurtarma Ekibi7nden yardım istendi. Ekiplerin çabalarıyla kısa sürede sıkıştığı otomobilden çıkartılan Tokay’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan ve 17 yaşında olduğu öne sürülen diğer otomobilin sürücüsü A.K. ise, adli makamlara çıkartıldıktan sonra tutuklanarak Kepsut Cezaevi’ne konuldu. Kazada yaşamını yitiren Bülent Kotay’ın, Yalova’dan Akçay’daki kayınpederini ziyarete geldiği öğrenildi. Kotay’ın cenazesi Edremit Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu.

Hurda yığınına dönen otomobilleri gören mahalle sakinleri, trafik sinyalizasyonu olmayan kontrolsüz kavşakta sık sık kazalar meydana geldiğini söyleyerek bir an önce önlem alınması gerektiğini söyledi. Tepkili vatandaşlar, yaz sezonu başlamadan önce kavşağın sinyalizasyon ile donatılması için ne üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Kazayla ilgili jandarma ve polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN ALDI
KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN ALDI
KONTROLSÜZ KAVŞAK CAN ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 16:12:00
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 18:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit ayşim IP: 78.172.28.xxx Tarih : 14.04.2011 23:19:18

Allah yardımcın olsun kardeşim en kısa zamanda tekrar yanımızda olman dileğiyle her daim yanındayız allaha emanet ol !