6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Köpek genç kadını dudağından ısırdı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yaşanan ilginç olay görenleri şaşırttı. Bir köpek, plajda bayanın dudaklarını ısırdı. 

Edinilen bilgilere göre, olay Akçay Beldesi Turgutreis Caddesi üzerinde bulunan plajda meydana geldi. 2 çocuğuyla birlikte denize girmeye giden Gülcan Caliman (27), kumsalda güneşlenmek için yer bakarken köpeğin az yanında boş yeri görünce bir anda tedirgin olduktan sonra sahibi Ö.B. isimli kişinin "korkma bir şey olmaz" demesi üzerine oradaki şezlonga güneşlenmek için oturdu. 

Ardından börek yerken bir dilim de köpeğe verdiğini söyleyen Gülcan Caliman, "Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Kurt kırması rodfighter cinsi 'zararsız, uysal bir şey yapmaz' denilen köpek bir anda 2 dudağımı ısırdı. Çenemi yakalamış olsa koparacaktı. Acı ve kanlar içerisinde kaldım. Köpek üst dudağımda 3x1 santimetre, alt dudakta 2x1 santimetre yara açıp dudağımı parçaladı. Çocuklarım da beni kanlar içinde görünce şoka girmişler. Edremit Devlet Hastanesi Acil servisinde üst dudağıma 7, alt dudağıma 4 dikiş atıldı. şok oldum" dedi. 

İnsanların çoluk çocuk çok dikkatli olmasını isteyen Caliman, "Köpeklere istediği kadar uysal, zararsız densin bir daha asla yaklaşmam. Hiçbir köpek ağzı bağlanmadan böyle yerlere de sokulmamalı, dışarı çıkarılmamalı" şeklinde konuştu. 

Öte yandan kurt kırması rodfighter cinsi köpek ise İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından gözetim altına alındı.
iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2006 Salı 00:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?