6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Körfez Belediyeleri Akova ile devam

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Körfez Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısında Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, ikinci kez başkanlığa getirildi.

Merkezi Burhaniye de bulunan 5 ilçe ve 10 beldenin üyesi olduğu Körfez Belediyeler Birliği meclis toplantısında encümen üyeliklerine de Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık ve Zeytinli Belediye Başkanı S. Hasan Arslan seçildiler.

Körfez Belediyeler Birliği, yerel seçimlerin ardından yarışı kazanan başkanların bir araya geldiği meclis toplantısında Fikret Akova’yı ikinci kez başkanlık görevine getirdi. Belediye düğün salonunda düzenlenen meclis toplantısına 27 belediye başkanı ve meclis üyesi katılırken, Fikret Akova, birlik başkanlığına tek aday oldu.

Başkan Akova oy birliği ile ikinci defa Körfez Belediyeler Birliği başkanlığına seçilirken, encümen üyeliklerine de Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık ve Zeytinli Belediye Başkanı S. Hasan Arslan seçildiler.

Burhaniye Belediye Meclisi üyesi Necmi Şengider’in divan başkanlığını, Altınova Belediye Meclis üyesi Kamil Volkan Evren ve Küçükköy Belediye Meclis üyesi Evren Durak’ın da katiplikleri üstlendiği meclis toplantısının sonunda bir konuşma yapan başkan Fikret Akova, körfezde ortak katı atık depolama tesisi kuracaklarını söyledi. Akova, önümüzdeki dönemde önemli projelerin hayata geçirileceğini bildirdi. Divan başkanı Nemci Şengider de yaptığı konuşmada seçimin körfeze hayırlı olmasını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?