6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Körfez Feneri'nden Başkan'a ziyaret

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Körfez Feneri isimli yardımlaşma derneği yönetimi, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Edremit Körfezi bölgesine hizmet vererek ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Körfez Feneri Yardımlaşma Derneği yönetimi, başkan Mustafa Erol’un öncülüğünde Belediye Başkanı Kılıç’ı ziyaret etti.

Yeniden seçilerek belediye başkanlığı görevine başlayan başkan Kılıç’a hayırlı olsun diyen dernek başkanı Mustafa Erol, “Derneğimiz, belediyelerimiz gibi halkla iç içe olan kurumlarla istişare içinde çalışmalarını sürdürüyor. Eskiden olduğu gibi yine sizlerle çalışma fırsatı bulduk. Derneğimizin yardım çalışmaları eski hızıyla devam etmektedir. Yine eskisi gibi belediyemiz ile istişare içinde yardımlarımızı sürdüreceğimizden eminiz. Görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ise, körfez Feneri Derneği’nin bölge için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Derneğimizin tüm çalışmalarını yakından takip ediyorum ve her zaman elimizden gelen desteği verdik. Emin olun ki, bundan sonra da aynı biçimde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İmkanlarımız el verdiği ölçüde yardımlarımız olacaktır. Bu çok mukaddes görevlerinizde tüm dernek görevlilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Kılıç, dernek yönetimini makam odasının kapısına kadar eşlik ederek uğurladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?