6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Körfez'in kalbi Burhaniye'de attı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Belediye Başkanı Fikret Akova, körfez’in kalbinin hafta sonu Burhaniye’de attığını bildirdi.

20. Burhaniye - Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nin amacına ulaştığını bildiren Akova, “İlk gün çok üzücü bir kaza yaşadık. Ancak festival tanıtım anlamında amacına ulaştı. Bunun sevincini yaşadık” dedi

CHP genel başkanı Deniz Baykal’ında festivali onurlandırmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Akova, ”Festivalimiz çok renkli geçti. Festival içindeki tüm etkinliklerde büyük ilgi ördü. Sergiler izleyenlerle dolup taşarken konserleri binlerce vatandaşımız zevkle izledi. İskele’de düzenlenen zeytin panelinde zeytin masaya yatırıldı. Tanınmış yaşarlarımızı Burhaniyeliler ile buluştururken kitaplarını imzaladılar. Ören Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu'ndaki güzellik yarışmasıda büyük heyecana neden oldu.

Eski yıllarda olduğu etkinliklerimiz değişik mahallerimize yaydık. Esnafımız kazandı. Festivallerin tanıtıma büyük katkısı olduğuna inanıyorum. Bu anlamda da amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Etkinliklere destek verem tüm kurum ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kazada yaralanan Aytaç Ceylan’a acil şifalar diliyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?