5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Köy muhtarını hastanelik ettiler

“MÜZİĞİN SESİNİ KISIN” DEDİ, HASTANELİK OLDU

Geçtiğimiz gün saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Yaşyer Köyü Muhtarı Fahrettin Ay’ın durumu ciddiyetini korurken, jandarma ekipleri 3’ü kardeş toplam 4 kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gece saat 23.30 civarında 4 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğrayan Yaşyer köyü Muhtarı Fahrettin Ay’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sert bir cisim ile darp edilen Muhtar Fahrettin Ay’a saldıran H.K. (29), C.K. (26) ve S.K. (18) isimli kardeşler ile R.D. (23) isimli genç, jandarma ekipleri tarafından olayın hemen sonrasında yakalandı. Kavga olayından sonra Edremit ilçe merkezinden sağlık ekipleri tarafından alınarak Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılan muhtar Fahrettin Ay’ın yakınları hastanede dua ederken, jandarma ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için köyde önlem aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadeleri alınan 4 zanlı, bugün öğlen saatlerinde Edremit Cumhuriyet Savcılığı’nda hakim karşısına çıkartıldı. 3’ü kardeş olan ve köyde yaşadıkları öğrenilen toplam 4 zanlı tutuklu yargılanmak üzere burhaniye Cezaevi’ne gönderildi.

Alınan bilgilere göre; Olayın yaşandığı gece 4 gencin otomobilleri ile köyde gezerken yüksek seste müzik dinledikleri ve kendilerini görerek uyaran muhtar Fahrettin Ay’a sinirlenip kendisini darp ettikleri öne sürüldü.

“MÜZİĞİN SESİNİ KISIN” DEDİ, HASTANELİK OLDU
“MÜZİĞİN SESİNİ KISIN” DEDİ, HASTANELİK OLDU
“MÜZİĞİN SESİNİ KISIN” DEDİ, HASTANELİK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 17:38:00
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 18:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?