3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Köy okuluna bilgisayar sınıfı

Bandırma ilçesine bağlı Emre Köyü’ndeki ilköğretim okuluna Lions Kulübü tarafından yaptırılan bilgisayar sınıfı ve kütüphane törenle açıldı.

Bandırma Lions Kulübü tarafından Emre Köy İlköğretim Okulu’na yaptırılan bilgisayar sınıfı ve kütüphanenin açılışına Bandırma Kaymakamı Salih Keser, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Lions Kulübü Başkanı Levent Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Kaymakam Keser, okula bilgisayar sınıfı ve kütüphane yaptıran ayrıca okulun bakım ve onarımını da yaptıran Lions Kulübü’ne teşekkür etti. Lions Kulübü Başkanı Levent Coşkun ise Emre Köy Muhtarı Metin Uğur’un okulun bakımı için kendilerinden destek istemesi üzerine projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, kulüp üyelerinin katkılarıyla okula çağdaş bir bilgisayar sınıfı ile binlerce kitabın bulunduğu kütüphane kazandırdıklarını söyledi.

Coşkun, kulüp olarak bundan sonrada eğitimin yanı sıra çeşitli konulardaki yardımlarına devam edeceklerini de söyledi. Açılış töreninin ardından okul bahçesinde davetlilere, öğrencilere ve köylülere Şeker Piliç tarafından yemek verildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 16:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?