3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Köy sokaklarına parke taşı döşenecek

Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü, köylerdeki su, kanalizasyon ve yol meselelerinin büyük ölçüde çözüldüğünü belirterek, köylerin tüm sokaklarına parke taşı döşeyeceklerini söyledi. 

Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapıldı. 15 köy muhtarının katıldığı toplantıda, 2007 yılı faaliyet raporun da ele alındı. Yapılan çalışmaların 2008 yılında da aynı heyecanla sürdürüleceğini belirten Kaymakam Tütüncü, "Geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalarla köy meydanlarına taş döşedik. Bundan sonra köylerin tüm sokaklarına parke taş döşemeyi hedefliyoruz. Köylerde yapılan çalışmalara muhtarlarımız ve köylülerimiz de büyük destek oluyor. Bunun için de az parayla çok iş yapıyoruz. Köylerdeki su, kanalizasyon ve yol sorunları büyük ölçüde çözüldü. Köylerimiz yaşanabilir hale geldi. Muhtarlardan birliğe olan katılım paylarını ödemelerini istiyoruz. Ödenecek bu paralar size geri dönecektir" dedi. 

İl Genel Meclisi üyesi Şefik Birdar ise Kaymakam Tütüncü'ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Köylerin çehresinin değiştiğini belirten İl Genel Meclisi üyesi Bayram Kalay da köyler sokaklarının pis sulardan kurtulduğunu iufade etti.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 11:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?