6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Köy yollarına inceleme

AK Partili İGM Üyeleri, köylerin sorunlarını yerinde tespit için ziyaretlerde buluyor. İGM Köylere Hizmet Birliği Üyeleri Recep Şeker ve Türkan Buğra köy yollarını yerinde inceledi.

Köy yollarındaki incelemeler hakkında bilgi veren İGM üyeleri Recep Şeker ve Türkan Buğra, geçmişte yapılan eksiklerin bir daha yaşanmaması ve devam eden kamu yatırımları için sözleşme ve şartnameye uygunluk yönünden eksiklik ve aksaklıkların tespiti ile talep edilen yatırımlarla ilgili olarak da yerindelik, etkinlik, verimlilik ve kamu yararı açısından yerinde inceleme yaptıklarını, gerekiyorsa teknik incelemesinin yapılmasının sağlanmasına çalışacaklarını bildirdiler.

Amaçlarının köyün ve vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek olduğunun altını çizen AK Partili İGM Üyeleri Şeker ve Buğra, talep edilen ve çözülmesi gereken sorunların takipçisi olacaklarını belirttiler. Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri, mayıs ayında başlattıkları köy gezilerini sürdürmeye devam edeceklerini, vatandaşların dert ve dileklerini yerinde dinleyeceklerini kaydetti. KÖYDES projesi kapsamında, Bayat, Kuşkaya,Yeşiller, Kozdere, Güvem, Gökçeören, Söğütçük, Köseler, Karamanköy, Yakupköy ve Karaman köylerinin yatırım programında olduğu bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 10:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?