5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Köyde şüpheli ölüm!

KÖYDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde köydeki evinden çıkan şahsın bir gün sonra cesedi bulundu. İkamet ettiği köyün yakınında bulunan ceset otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey'in Sarnıç köyünde ikamet eden Halil Duman (82) isimli şahıs, dün sabah çıktığı evine dönmedi. Bu sabah köylüler tarafından köyün yakınlarında cesedi bulunan Halil Durmaz'ın ölümü köylülerini şok etti.

Köydeki evinde yalnız yaşayan yaşlı şahsın sık sık köyün etrafında dolaşmaya çıktığı belirtilirken akli dengesinin yetersiz olduğu ifade edildi. Halil Duman'ın cesedinin köyün yakınlarındaki Akçabelen mevkiinde bir vatandaşın fark etmesiyle bulunup yakınlarına haber verildiği, yakınlarının da hemen jandarmaya ihbar ettiği bildirildi. Acı haber ile yıkılan Duman'ın yakınları gözyaşına boğulurken, jandarma olay yerini güvenlik çemberine aldı.

Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Deniz olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedi ölümünü şüpheli bularak otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olayla alakalı başlatılan adli soruşturma sürüyor.

KÖYDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 16:21:02
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 17:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?