7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Köye alının minibüs için hayır duası

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Hacıbozlar köyünde yeni satın alınan minibüs için hayır yapıldı. Kaymakam Ali Uslanmaz ile Belediye Başkanı Fikret Akova’nın da katıldığı hayırda, köy camiinde okunan mevlidin konuklara kavurma, pilav ve çamfıstığı tatlısı ikram edildi.

Hacıbozlar köyünün yeni muhtarı Sabri Yılmaz, köyüne 27 kişilik bir minibüs kazandırırken, bunu hayırla kutladı. Köy camiinde okunan mevlidin ardından ikramlar yapılırken, bir konuşma yapan Kaymakam Ali Uslanmaz, 2010 yılında köy yolunun asfaltlanacağı müjdesini verdi. CHP İlçe Başkanı Faruk Cenal ile İl Genel Meclisi üyeleri Melih Ersezen ve Hasan Küçükdereli’nin de katıldığı hayır yemeği sonrası konuşan köy muhtarı Sabri Yılmaz ve köylülerle sohbet eden Kaymakam Ali Uslanmaz, sorunların elbirliği ile çözüleceğini söyledi.

Hacıbozlar köyünün ekonomik durumunun iyi olduğunu belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, “Köyünüzün yolunun asfaltlanması gerekiyor. Yolunuzu önümüzdeki yıl asfaltlayacağız. Ayrıca köyünüzün altyapı eksiğini gidermek için de malzeme yardımı yapacağız. Allah hayrınızı kabul etsin. Minibüsünüz de hayırlı olsun” dedi.
Köyde olmaktan mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Fikret Akova ise, “Kaymakam bey yolunuzun önümüzdeki yıl yapılacağını müjdeledi. Bizde sizlere destek olacağız” dedi. Yeni minibüsün 93 bin TL’ye satın alındığını belirten köy muhtarı Sabri Yılmaz da, minibüsün köyden ilçeye yolcu taşıyacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?