6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Köyler beyaza bürünecek

BURHANİYE’NİN KÖYLERİNDE EVLER BEYAZA BOYANACAK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, köylerin turizmi kazındırılması için çalışma başlatan Kaymakam Ali Uslanmaz, köylerdeki tüm evlerin beyaza boyanacağını bildirdi.

Her köye bir işsiz projesi kapsamında işe alınan 15 kişinin göreve başladığını belirten Uslanmaz, Bahadınlı, Çamtepe, Kuyucak ve Çallı köylerinde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

İlçede köylerin sorunlarını çözmek için büyük bir çalışma başlatan Kaymakam Ali Uslanmaz, köylerdeki tüm evlerin beyaza boyanması için de harekete geçti. Her köye bir işsiz projesi ile köylerde çalıştırılmak üzere 15 kişiyi işe başlatan kaymakam, görüntü kirliliğine savaş açtı.

Köylerdeki görüntü kirliliğinin önleneceğini belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, “Tüm köylerimizdeki evlere badana yapılması için çalışma başlattık. Şu anda Bahadınlı, Çamtepe, Kuyucak ve Çallı köylerinde çalışmalar başladı. Kış aylarında 25 köyümüzün tamamında evler beyaza boyanmış olacak. Böylelikle görüntü kirliliği sona ereceği gibi hijyen de sağlanacak. Bunun için yeterli kireci satın aldık. Köylerde görevlendirdiğimiz işçiler de çalışmaya başladı” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 22:55:17
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 22:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?