3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Köylülerin su sevinci

Balıkesir'de, merkeze bağlı Akçaköy'de su sevinci yaşandı. İl Özel İdare bütçesinden ayrılan kaynakla sondaj çalışması yapılan köyde yeterli suyun bulunduğu bildirildi. Akçaköy'ü ziyaret eden İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, köylülerin su sevincine ortak oldu. 

Akçaköy'deki su sıkıntısına son veren sondaj çalışmasıyla ilgili köyü ziyaret eden İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Akif Okur, AK Partili İGM üyeleri Şenol Durmuş, Halil Aköz ve Mehmet Kelemençe, köylülerin esvincini paylaştı. Köylülere seslenen İGM başkanı Okur, "Son yıllarda yaşanan kuraklıkla birlikte köyde su sıkıntısının kendisini iyice hissettirdiği günlerde böyle güzel bir manzara karşısında en az sizler kadar bizler de mutluluk içerisindeyiz. Çıkan su, kurak yaz ayı öncesi köyümüzün ihtiyacını önemli derecede karşılayacaktır" diyerek, su sorunun çözülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Akçaköylü'ler de su meselesinin sona ermesinde verilen destek ve yapılan çalışmalarla ilgili İGM başkanı ve üyelerine teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 14:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?