5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Köylülerle sohbet etti

BAŞBAKAN ERDOĞAN KÖYLÜLERLE SOHBET ETTİ, MADEN SUYU İÇTİ

Balıkesir'den ayrılmadan önce Halalca köyünde mola veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, köylülerle sohbet edip kendisine ikram edilen maden suyunu içti. 2 yıllık üniversite okuyan ve geçiş yapmak için sınava hazırlanan Melike Ercan isimli öğrenciyle de görüşen Erdoğan, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'a kız öğrenciye yardım etmesi için talimat verdi.

Çeşitli temaslar için Balıkesir'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka hitap ettikten sonra Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasını ve MOBESE sistemini hizmete açtı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Balıkesir'den ayrılmak için havaalanına doğru yola çıkan Başbakan Erdoğan, Merkez Halalca köyünde mola verdi. Burada köylülerle sohbet eden ve köy kahvehanesinde vatandaşlarla görüşen Erdoğan, kendisine ikram edilen maden suyunu içti. İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Cemil Çiçek'in de yer aldığı protokol üyeleri ile beraber köylülerin derdini dinleyen Erdoğan, ön lisans eğitimi gören ve geçiş yapmak için sınavlara hazırlanan Melike Ercan (18) isimli öğrenciyle görüştü. Gıda Teknolojisi bölümünde eğitim gören Melike Ercan ile yakından ilgilenen Erdoğan, Vali Arslan'a kız öğrenciye yardım edilmesi konusunda talimat verdi. Vali Arslan kız öğrencinin iletişim bilgilerini not aldı.

Başbakan Erdoğan, köydeki kısa molasının ardından kortej eşliğinde Balıkesir Havaalanı'na geçti. Kabine üyeleriyle beraber Ana uçağına binen Erdoğan'ı, Balıkesir Valisi Arslan ve beraberindeki protokol üyeleri uğurladı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN KÖYLÜLERLE SOHBET ETTİ, MADEN SUYU İÇTİ
BAŞBAKAN ERDOĞAN KÖYLÜLERLE SOHBET ETTİ, MADEN SUYU İÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 19:41:05
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 22:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?