6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Köyü için internet sitesi kurdu

Balıkesir’deki emekli İbrahim Türkeş, köyü için internet sitesi kurdu. Doğup büyüdüğü Bigadiç’e bağlı Okçular köyünün güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirten 46 yaşındaki Türkeş, çok sayıda köylüsünün de kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

Balıkesir Belediyesi’nden emekli olan İbrahim Türkeş, il merkezinde oturmasına rağmen, köyü ile bağını koparmadı. Okçular köyü’nün Bigadiç’e 24 kilometre uzaklıkta olduğunu belirten Türkeş, “Köyümü çok seviyorum. Balıkesir de oturmama rağmen sık sık giderim. Bir grup arkadaşımız ile birlikte site kurduk. Burada köyün güzelliklerine ait fotoğraflar yer alıyor.

Ayrıca köy ile bilgili bilgiler de veriliyor. Sitenin kurulmasında Hasan Talay, Mürel Ok, Mehmet Kıyak, Nevzat Demirtaş, Hicabi Akkan ve köy muhtarı Recep Donat’ın da katkıları oldu. Sitemize okcularkoyu.org adresinden ulaşılabilir. Köyümüzü tanıtmak istiyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet akkan IP: 78.178.158.xxx Tarih : 1.08.2009 10:04:28

ALLAH,ın izniyle senin gibi abimiz ile birlikte köyümüzü haketiği yere getireceğiz ve birbirini tanımayan köylülerimizi kaynaştırıp tanıştıracağız