6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Küçük kıza iğrenç tecavüz!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde evinin önünden kaçırılıp tecavüze uğradığı belirtilen 9 yaşındaki kız çocuğu yaralı olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Altınova'nın Selimiye Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken bir otomobile bindirilerek kaçırılan 9 yaşındaki E.K.'ye tecavüz edildiği iddia edildi.

Ailenin çocuklarının kayıp olduğunu jandarmaya bildirmesinden sonra, İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Ovacık köyü yakınlarında vatandaşlarca bulunan E.K.'nin kötü şekilde hırpalandığı ve yaralandığı görülürken, tecavüze uğradığı ileri sürüldü.

Polis tarafından Ayvalık Devlet Hastanesi'ne götürülen E.K., yaraları dolayısıyla ileri tetkik için Burhaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yaralarından dolayı ameliyata alınan E.K.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ayvalık ile Dikili ve Bergama jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma başlatırken, küçük kızın babası Erdal K., "Çok üzgünüz, yapanların elleri kırılsın. Bu cani bir an önce yakalanarak cezasını çeksin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 20:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?