5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Küçükköy, Kepsut’u evinde yendi

KÜÇÜKKÖY, KEPSUT’U EVİNDE YENDİ: 4–1

Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Ligi'nin iddialı takımlarından Küçükköy Belediyespor, ligin ilk maçında Kepsut Spor ile karşılaştı.

Sahaya Cumhur (Sancar), Metin, Emrah, Bahtiyar, Mert, Tolga, Üzeyir, Samet (Celalettin), Görkem, Tayfun, Önder (Murat) kadrosuyla çıkan Küçükköy Belediyespor, karşılaşmaya oldukça hızlı başlayarak ilk yarıyı Tolga, Önder ve Bahtiyar’ın golleriyle 3–1 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 60. dakikada Küçükköy Belediyespor’un kalecisi Cumhur yüzde yüz gol olabilecek pozisyonu başarıyla önlerken, başını kale direğine çarparak burnundan ağır şekilde yaralandı. Cumhur’un yerine Sancar’ın girmesiyle karşılaşmaya devam eden Sarı-Kırmızılılar, bu yarıda da Tayfun’un penaltıdan attığı gol ile karşılaşmayı 4–1 kazanmayı başardı.

Karşılaşma sonrası görüşlerini aldığımız Küçükköy Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Akıner, “Ligin ilk karşılaşmasında sahanın toprak olmasına rağmen başarı bir futbol sergileyerek, lige galibiyetle başladık. Takımımızın başarılı bir performans göstermesinden dolayı başta teknik kadro olmak üzere tüm futbolcularıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Akıner, Başını kale direğine çarpan kalecileri Cumhur’un Balıkesir Devlet Hastanesine götürüldüğünü ve genç oyuncuya müdahale edildiğini belirterek, “İnşallah sporcumuzun önemli bir rahatsızlığı söz konusu olmaz” diyerek Cumhur’un ardından hastaneye koştu.

KÜÇÜKKÖY, KEPSUT’U EVİNDE YENDİ: 4–1
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 14:24:01
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 16:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?