3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Küçükköy'de turizm toplantısı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Muhammet Nedim Özdemir, turizmcilere birlikte toplantı yaptı. 

Küçükköy Belediye Başkanı Muhammet Nedim Özdemir, Şubat ve Mart ayları içerisinde yurtiçi ve yurtdışında yapılacak olan turizm fuarları öncesinde turizmcilerle bir araya geldi. Sarımsaklı Megaş Otel'de Küçükköy Belediye Başkanı Nedim Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen turizm toplantısına Sarımsalı'daki otel sahiplerinden bazılarının yanı sıra, Ayvalı İlçe Turizm Danışma Müdürü Mustafa Tekin'de katıldı. Toplantıda, 14 Şubat'ta İstanbul Beylikdüzü Tuyap Fuar Merkezinde başlayacak olan EMITT 2008 Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı ile başlayacak olan yurtiçi ve yurtdışı turizm fuarları için katılım programı belirlendi. 

Küçükköy Belediyesi, 2008 yılında beldenin Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı ile başlayacağı tanıtım turuna, 21- 23 Şubat tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılacak olan Holiday ent Sipa Fuarı, 29 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Sırbistan Karadağ'daki fuara, 19- 22 Mart tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova Turizm Fuarı ve son olarak 30 Mart tarihinde Romanya Turizm Fuarı'na katılarak devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 12:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?