3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Küçükköy'e internet evi

Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi, beldede bulunan taş binayı kütüphane ve internet evine dönüştürdü. 

Küçükköy Belediyesi'nin kültür hizmetleri arasında yer alan kütüphane ve internet evi projesi geçtiğimiz günlerde hayata geçirildi. Küçükköy belde merkezinde bulunan belediyeye ait taş bina, kütüphane ve internet evine dönüştürülürken, belde halkının uygulamadan çok memnun olduğu gözlendi. Beldedeki gençler ve çocuklar, kitap okumak ve internete girmek için kütüphaneyi bir an bile boş bırakmadı. Özellikle çocukların ilgi gösterdiği internet evi ve kütüphane, Küçükköy Belediyesi'nin bir kültür hizmeti olarak belde halkının kullanımına sunuldu. 

Belediye Başkanı Muhammet Nedim Özdemir, belediyelerin görevlerinin sadece yol, kanalizasyon yapmak olmadığının altını çizerek, "Belediyelerin asil görevleri, sosyal ve kültürel hizmetleri de bulundukları bölgelerde yaşayanlara sunmaktır. 

Beldemizdeki gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla bir kütüphane ve internet evi oluşturduk. Buradaki hikaye kitapları, ansiklopediler sayesinde gençlerimiz, çocuklarımız aradıkları her şeyi bulma imkanına sahip" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 12:28:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?