5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Kuran güven tazeledi

TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANI YILMAZ KURAN GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen şubesinin olağan genel kurulunda Yılmaz Kuran tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şubesinin 4. olağan genel kurulu Hasanbaba Çarşısı’ndaki ESOB salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Enerji-Sen İl Temsilcisi Sabri Duyar’ın yaptığı kongrede tek listeli seçimleri sendika şube başkanı Yılmaz Kuran delegelerin teveccühü ile yeniden başkan seçildi. Türk Eğitim-Sen’in üyelerinin desteği ile çalışmalarına devam ettiğini belirten Kuran, yaptığı konuşmada kimsenin baskı ve yıldırmalarına boyun eğmediklerini söyledi. Yılmaz Kuran, "Eğitim çalışanlarının her ne kadar yüzde 45'i üye değilse de sendikal mücadeleyi kimlerin yaptığı iyi biliniyor. Üye olmayan veya başka sendikalara üye olan birçok eğitim çalışanı zaman zaman sendikamıza başvurarak yardım istemektedir. Eğitim çalışanları üye olurken hangi sendikanın nasıl mücadele ettiğini takip ettiği için gerçek temsilcileri olarak Türk Eğitim-Sen’i tercih etmektedir” dedi.

Türk Eğitim-Sen şubesinin yeni yönetim listesi, Yılmaz Kuran (başkan), Kenan Arslan, Erdoğan Bayram, Ahmet Baki, Şaban Savaş, Şerif Günsel ve Murat Özdemir'den oluştu.

TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANI YILMAZ KURAN GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 17:37:04
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 18:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?