3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kurumlar çiçek açacak

BURHANİYE’DE KURUMLAR ÇİÇEK AÇACAK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, köylerin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma yapan Kaymakam Ali Uslanmaz, şimdide ilçedeki kurumların bahçelerine el attı.

Hükümet konağının bahçesi çimlendirilirken Toplum Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde de çalışma başlatan Kaymakam Ali Uslanmaz, ilçedeki kurumların çiçek açacağını söyledi. Burhaniye’de yaklaşık 3 yıl önce göreve başlayan Kaymakam Ali Uslanmaz, ilçede pek çok sorunu çözerken kurumlarda da bahçe düzenlemelerini başlattı.

Hükümet konağının bahçesini çimlendiren Kaymakam Ali Uslanmaz, şimdi de Toplum Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde çalışma başlattı. Bütün resmi binaların bahçelerinde çevre düzenlemesi yapacaklarını bildiren Kaymakam Ali Uslanmaz, “Hükümet konağının bahçesini düzenledik. Ekilen çimler yeşermeye başladı. Şimdide Toplum Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde düzenleme yapıyoruz. Tüm kurumların bahçelerinde kötü görüntü olmayacak. Çalışanlarımızın güzel bir ortamda görev yapmalarını istiyoruz. Bahçe düzenlemeleri için 5 kişilik bir ekip oluşturduk” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 15:47:04
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 17:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?