7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Kurye aracı takla attı: 3 yaralı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bir aracın köprüden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişinin ağır şekilde yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerindeki olayda, Dursunbey ilçesinden Kepsut'a gelen Grup 4 Securicor isimli özel bir şirkete ait olduğu belirtilen 34 AD 8546 plakalı kapalı kasa zırhlı panelvan minibüs Bağtepe köyü yakınlarındaki köprüden geçerken sürücüsünün dikkatsizliği sonucu bariyerlere çarpıp yoldan çıktı. Köprüden aşağı uçan araçtaki Soner Ö. (42), İbrahim A. (31) ve Mehmet Sedat E. (35) isimli 3 kişi yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından harekete geçen jandarma ekipleri olay yerinde araştırma ve inceleme yaptı. Yaralıların ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ARAÇTAN PARA VE ALTIN ÇIKTI
Kaza yapan aracın özel bir şirketin kurye aracı olduğu, bölgedeki işyerlerine altın ve benzeri materyal götürdüğü bildirildi. Zırhlı araçta yapılan aramada bol miktarda para ve altın bulunduğu, hepsine savcılık tarafından el konulduğu bildirildi. Yapılan araştırma ve incelemelerde, kazanın aracın freninin patlaması sonucu meydana gelmiş olabileceği değerlendirilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 18:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?