5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Liseli kızlar birbirine girdi

AYVALIK’TA LİSELİ GENÇLERİN KAVGASI SÜRÜYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde son iki gündür ‘kız’ meselesi yüzünden liseli gençler arasındaki kavgalara önceki gün bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 16.00 sıralarında Ayvalık’ta ünlü bir alışveriş merkezinin önünde karşı karşıya gelen genç kızlardan oluşan iki gurup karşılıklı söz dalaşına girdi.

Ayvalık Lisesi öğrencisi olduğu belirtilen 5 ve 3 kişilik iki guruptaki liseli genç kızların ağız münakaşaları, eski Tekel tütün deposu ve mübadele öncesindeki ismi Ayos Nikolaos Kilisesi, olan yöre halkının ‘Tütün Camii’ olarak bildiği tarihi binanın önüne kadar sürdü. Tütün Camii’nin önünde saç saça, baş başa birbirine giren iki liseli genç kız gurubunun fiili kavgası, olay yerinde bulunanlar tarafından sona erdirildi.

Ancak, kavgadan sonra ikinci kez, 13 Nisan Caddesi, 19. Sokak’ta yeniden karşılaşan iki gurup, burada yeniden birbirlerini darp etti. Mahalle sakinleri ile mahalle muhtarı Akın Erin’in polisi araması sonucu olay yerine gelen polis ekiplerinin gelmesiyle sokak aralarında kaçışan liseli genç kızlar, kavgalarına son verdi. Görgü tanıklarının söylemlerine göre, 8 kişiden oluşan Ayvalık Lisesi öğrencisi genç kızların ‘erkek arkadaşları’ ile ilgili sorun yüzünden kavga ettikleri belirtildi.

Liseli genç kızların kavgasının, önceki gün Avvalık Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden 17 yaşındaki M.A.’nın sol bacağından bıçakla yaralanmasıyla ilgili kavgayla bağlantısının olduğu öne sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 11:00:01
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 18:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?