7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Liselilerin bahar ateşi

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Salih korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi, ‘Bahar Şenliği düzenledi. Şenlikte öğrenciler oyunlar oynadı ve ateşten atladı.

Gençlik Haftası ve Hıdrellez nedeniyle, Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi, öğrencilerine yönelik ‘Bahar Şenliği’ organizasyonu yaptı. Okul bahçesinde gerçekleşen şenlikte öğrenciler, müzik ve eğlence programı düzenlendi, ateşten atlamanın heyecanını yaşadı. Öğretmenler ve velilerin de katılımı ile gerçekleşen ‘Bahar Şenliği’nde müzik öğretmeni Hadi Tiryaki’nin çalıştırdığı ‘Okul’ isimli müzik grubu ve ‘Müzik Kulübü’ öğrencileri tarafından şarkılar söylendi. Meslek dersleri öğretmeni Altan Demirel’in çalıştırdığı ‘Halk Oyunları Ekibi’ tarafından sergilenen Ege oyunları ise coşkuyla izlenerek büyük alkış aldı.

Okul bahçesinde yakılan Hıdrellez ateşinden atlayan öğrenci ve öğretmenler, renkli görüntüler oluşturdu. Tereddüt ederek ateşten atlayan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Program süresince öğrenci ve davetlilere lokma ikramında bulunuldu. Okul idarecileri, öğrencilerin velileri ve öğretmenleri ile hoşça vakit geçirip eğlendiği ‘Bahar Şenliği’nin bundan sonra her yılın Hıdrellez haftasında tekrarlayacaklarını bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 12:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?